FAQ

Fungerer hjemmesiden som en WebShop?

Nej, siden skal betragtes som et katalog, Du kan se varen og læse lidt om den. Kataloget er under opbygning, og der vil løbende blive tilføjet nye varer, ligesom solgte varer vil blive fjernet. Det kan forekomme, at varer som figurerer på siden, allerede er solgt. Kommer der kunder på pladsen og køber varen, skal den efterfølgende fjernes af hjemmesiden, og der kan der jo godt gå lidt tid …

Er du sikker på, at det lige netop er den vare du vil have, er du nødt til at møde op på pladsen, eller alternativt at ringe på 2041 0633 for at reservere varen. En reservation kræver forudbetaling via MobilePay.

Hvor tit modtager jeg nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en funktion der på sigt vil blive brugt til at fortælle om helt specielle varer. Her i opstartsfasen kan vi love, at det ikke bliver os der kommer til at fylde din mailbox op.

Er der garanti på varene?

Nej, varerne er som udgangspunkt købt som beset. Vi bestræber op så at teste og afprøve i det omfang vi kan.

Hvordan får jeg varerne hjem, kan i sende dem?

Desværre nej, varerne skal afhentes her på pladsen. Medbring en passende trailer og evt. hjælpere til at løfte – vinduer og døre med flere lag termoglas vejer godt til.
Kan du ikke selv afhente varerne, kan du f.eks. lave en aftale med en lokal vognmand.

Kan jeg betale med dankort på pladsen?

Ja selvfølgelig, du kan også betale med MobilPay og kontanter.

 

Kan man reservere varer?

Ja … men først ringer du til 2041 0633 for at aftale nærmere. Herefter betales der med MobilePay, og når pengene er overført, sætter vi et solgt skilt på. Varen gemmes nu i højst 14 dage, og du står for afhentningen.

Er der rodekasser på pladsen?

Intet marked uden et rodehjørne. Vi har også et lille rodeafdeling hvor du kan finde dig nogle gode varer til billige priser

Hvor ofte bliver siderne opdaterede?

Vi opdaterer siderne så ofte vi kan. Desværre vil det forekomme, at varer på siderne kan være solgte.

OBS 14 dages opbevaring